ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

EXPERIENCE YOUR GREEN MYTH

Η εταιρική ταυτότητα της Φρόντζου Πολιτείας ισορροπεί αρμονικά μεταξύ Φιλοξενίας και Γαστρονομίας.

Η κάθε επίσκεψή μας σε έναν τόπο, αποτελεί απλώς μια διαφορετική οπτική του ίδιου του σπιτιού μας, δηλαδή της φιλοξενίας του ίδιου του πλανήτη μας. Η Φρόντζου Πολιτεία (Ξενοδοχείο, Εστιατόρια, Συνεδριακό κέντρο, Καφέ μπαρ, Παιδότοπος) βρισκόμενη στο ίσως πιο παρθένο μέρος της Ελλάδας, το γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου και πιο συγκεκριμένα τα Ιωάννινα, δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτε διαφορετικό από το να αναπτύξει στα πλαίσια της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης της (CSR) σχέδια και δράσεις, ούτως ώστε να βοηθήσει και αυτή με όποιο τρόπο μπορεί το «σπίτι μας», με λίγα λόγια τη Γη μας!

FRONTZU POLITIA OUR PHILOSOPHY

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Τα Γιάννενα μας Φιλοξενούν, οπότε τι πιο όμορφο από το να ανταποδώσουμε τη "Χάρη" που μας κάνουν.

Η “φιλοξενία” είναι μια από εκείνες τις Αρχαίες Ελληνικές λέξεις που έχει ίσως το μεγαλύτερο βεληνεκές σε παγκόσμιο επίπεδο. Όπως κάθε ελληνική λέξη έχει πολλαπλά βάθη και οπτικές. Για εμάς η “φιλοξενία” έχει ακριβώς αυτά τα πολλαπλά και αόριστα-ορισμένα βάθη της Φύσης, των Ιωαννίνων, της Παιδείας και φυσικά μιας γλυκιάς εσωστρέφειας σε έναν ίσως από τους πιο εξωστρεφείς ορισμούς της γλώσσας μας.

DISCOVER MORE

FRONTZU POLITIA OUR PHILISOPHY

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο,ΤΙ ΦΡΕΣΚΟΤΕΡΟ, Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠO ΟΛΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ

Οι συνεργασίες μας με ντόπιους παραγωγούς, που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με εμάς, είναι ίσως το σημαντικότερο συστατικό της επιτυχίας μας, με τη Γαστρονομία, τα Παγούρια, την Ιστορία, τη Φιλοξενία και την Παράδοση να συνθέτουν τα υπόλοιπα κομμάτια ενός παζλ από Γιάννενα. Χαμόγελα και γεύσεις γεμάτες «μιαααααμμμμμμ» και «Γειά μας».

DISCOVER MORE