ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

BUSINESS CATERING

BUSINESS CATERING

CONTACT US

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

OΛΗ Η EΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜIΑΣ,
OΠΟΥ ΚΑΙ OΠΩΣ ΤΗΝ EΧΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕI

Εταιρικά events, parties, support εταιρικών συναντήσεων όπως coffeebreaks, snackbreaks, δείπνα και γεύματα.

Για την Φρόντζου Πολιτεία τα χωροθετικά όρια να είναι πλέον μια ασήμαντη λεπτομέρεια. Η αγάπη για το καλό φαγητό, το ταλέντο, την υπομονή, τα τοπικά υλικά και το μεράκι συνθέτουν την Παραδοσιακή και Δημιουργική Τέχνη στο πιάτο, όπου και όπως εσείς το έχετε φανταστεί. Εταιρικά events, parties, support εταιρικών συναντήσεων όπως coffeebreaks, snackbreaks, δείπνα και γεύματα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με την ίδια ποιότητα και αισθητική που μας έχει καθιερώσει για πάνω από 15 χρόνια. 

Προγραμματισμός, οργάνωση, έλεγχος και διεύθυνση είναι κάποια από τα βασικά συστατικά για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Γιατί να μην είναι για μια επιχειρηματική συνάντηση; Τίποτα δεν πρέπει να αφήνεται στην τύχη από τον τόπο και τις συνθήκες μέχρι φυσικά το γαστρονομικό ένδυμα της όλης εκδήλωσης. Αφεθείτε στα έμπειρα και ταλαντούχα στελέχη μας για να διοργανώσουμε από κοινού τα στρατηγικά εκείνα βήματα που θα οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη επαγγελματική συμφωνία, παρουσίαση ή συνέδριο.

Η ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΑΡΈΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CATERING ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΑΡΤΑ, ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ, ΠΑΞΟΥΣ, ΛΕΥΚΑΔΑ, ΚΕΡΚΥΡΑ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΤΛ):

  • Εταιρικό Γεύμα Σε Μπουφέ ή Σερβιριζόμενο
  • Εταιρικό Δείπνο
  • Σε Μπουφέ ή Σερβιριζόμενο Coffee Break Συνεδρίων και συνεδριάσεων
  • Snack Break Συνεδρίων και Συνεδριάσεων
  • Εταιρικά Πάρτυ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

MORE PHOTOS

MORE PHOTOS

DISCOVER MORE