ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

LOUNGE COFFEE - BAR

LOUNGE COFFEE - BAR

CONTACT US

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΗ ΘΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΈΑ

Αφήστε το κινητό και τις σκοτούρες στην άκρη, απολαμβάνοντας το «Καφεδάκι» σας με την καλύτερη παρέα στο Καφέ Μπαρ της Φρόντζου Πολιτείας στα Ιωάννινα, την δική σου!

Σε ένα τόπο όπου όλες οι εποχές μπορούν να περάσουν μπροστά από τα μάτια κάποιου μέσα σε μόλις μια ώρα και το «πάμε για Καφέ;» αποτελεί την πιο συχνή ερώτηση, τι να ζητήσεις παραπάνω; Μοναδική θέα τα Ιωάννινα, με ένα σκηνικό να αλλάζει συνεχώς, την  φύση να σε καλωσορίζει και φυσικά τον καφέ, το γλυκό ή το ποτό σου να είναι εκεί.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

EXPERIENCE YOUR GREEN MYTH

360o

360o

DISCOVER MORE

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ

LOUNGE COFFEE - BAR

Σε ένα lounge café με προσεγμένη αισθητική θα απολαύσετε όλα τα είδη καφέ από επιλεγμένα χαρμάνια υψηλής ποιότητας , μοναδικές γεύσεις σοκολάτας και μυρωδάτο τσάι από τις καλύτερες ποικιλίες αλλά και παραδοσιακά ροφήματα από βότανα της ηπειρώτικης φύσης. Και τι θα λέγατε για μια μικρή ( ή και μεγάλη) αμαρτία με ένα γλυκάκι φτιαγμένο από τα χεράκια μας; Στην καφετέρια της Φρόντζου Πολιτεία στα Ιωάννινα θα συνοδεύσετε το ρόφημα ή τον καφέ σας με λαχταριστές προτάσεις χειροποίητων παραδοσιακών γλυκών . Σιροπιαστά με φρέσκο βούτυρο, λαχταριστές τάρτες, Μιλφέιγ, προφιτερόλ, παγωτό κ.α

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

MORE PHOTOS

MORE PHOTOS

DISCOVER MORE

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ

LOUNGE COFFEE - BAR ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΖΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

LOUNGE COFFEE-BAR
Καθημερινά
09:00 - 02:00

CONTACT US